fbpx

Саботажа „Припрема“

Саботажа „Припрема“, е првично емитувана на  12 јуни 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: