fbpx

„Сервилна“ Саботажа

„Сервилна“ Саботажа,  е првично емитувана на  09 јуни 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: