fbpx

Се бара „еснаф“ човек за да им даде шанса на рокерите, на саставите…

Се бара „еснаф“ човек за да им даде шанса на рокерите, на саставите, повикува Владимир Петрушевски – Фили, професор на Институтот за хемија при Природно-математичкиот факултет. Верува дека ако се најде ербап човек, кој ќе им даде простор на „саставите“ да свират пред публика, многу брзо рок музиката повторно ќе заживее во Скопје и Македонија.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии

Тагови: