fbpx

„Системска“ Саботажа

„Системска“ Саботажа, е првично емитувана на 10 март 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: