fbpx

Со спорт до рутина која помага во пандемија

Базените се единствените затворени спортски објекти што работат во моментов и кадешто може безбедно да се спортува, вели маратонскиот пливач Евгениј Поп Ацев. Тој два пати дневно, наутро и попладне, плива за да ја одржи формата за следните натпревари. Апелира да се спортува за го одржиме физичкото и менталното здравје.

 

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии

Тагови: