fbpx

„Спакувана“ Саботажа

„Спакувана“ Саботажа, е првично емитувана на 20 март 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: