fbpx

Стефановиќ: Време е за солидарност

„Денеска е време кога секој бел мантил треба да помогне со тоа што може, знае и умее“, апелира директорката на Инфективната клиника во Скопје, Милена Стафановиќ во влогот на #РесПубликаМК. Таа повикува на солидарност, одговорност и социјална дистанца од секој поединец.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии.

Тагови: