fbpx

„Стригер“ Саботажа

„Стригер“ Саботажа, е првично емитувана на 15 мај 2017 година (понеделник)  на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: