fbpx

„Струполена Саботажа“

„Струполена Саботажа“, е првично емитувана на 11 септември 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: