Видео

360 degrees season 3, show 20

Broadcast on December 9, 2016 (Friday) on Alsat-M at 22.30. Guest of the program are Jadranka Kostova editor in chief of weekly „Fokus“, Darko Aleksov, president of Citizen's association „Most” and political analyst Ibraihim Mehmeti...

360 degrees season 3, show 20

Broadcast on December 9, 2016 (Friday) on Alsat-M at 22.30. Guest of the program are Jadranka Kostova editor in chief of weekly „Fokus“, Darko Aleksov, president of Citizen's association „Most” and political analyst Ibraihim Mehmeti...

Саботажа сезона 3 бр. 20

„Делчева Саботажа“, емитувана на 9 декември 2016 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ во 22,30...

360 degrees season 3, show 18

Guests of the program are Maja Petrusevska, unit manager in BBC, Marko Trosanovski, President of a Macedonian think tank, Institute for Democracy and Dr. Abdylmenaf Bexheti, member of the Macedonian Academy of Sciences and Arts...

Саботажа сезона 3 бр. 19

Погледнете ја „Манџа Саботажа“, емитувана на 5 декември 2016 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „...

360 degrees season 3, show 19 (in depth)

Broadcast on December 5, 2016 (Monday) Alsat-M at 22.30...

360° Бугарски пасош за „чиста“ Македонија

Видео материјалот е емитуван на 28 ноември 2016 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавен на YouTube каналот на „360 степени“...

„Сува Саботажа“

„Сува Саботажа“ е првично емитувана на 28 ноември 2016 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавен на YouTube каналот на „360 степени“...

Тагови

360° Ќе ја „пусти“ ли Пустец пак Македонија

Видео  материјалот е првично емитуван на 28 ноември 2016 година во емисијата „360 степени“ на Алсат-М и и е објавен на YouTube каналот на „360 степени“...

360° Политичка психоанализа на кампањата

Видео  материјалот е првично емитуван на 28 ноември 2016 година во емисијата „360 степени“ на Алсат-М и и е објавен на YouTube каналот на „360 степени“...

Емисија 360 степени

Емисијата 360 степени е првично емитувана на 28 ноември 2016 на телевизијата АЛСАТ-М и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“...

Саботажа сезона 3 бр. 18

„Лева Саботажа“, емитувана на 2 декември 2016 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“...

ResPublica видео поткаст: Како се трошат студентските пари?

Финансискиот извештај на Студентскиот парламент за 2014 и 2015 година покажал дека околу 43.000 евра се потрошени за лични патувања во Русија, Азербејџан, Грузија..., за телефонски разговори и до 1.000 евра, за организирање забави, па дури и за купување виски...

ResPublica видео поткаст: Затајува превентивата за заштита од непогоди

Затајува превентивата за заштита и спасување од елементарни непогоди. Не се почитуваат протоколите при делување во криза и при изградба на инфраструктурата. Граѓаните не се едуцирани за самоспасување и не се соодветно информирани во случај на непогода...