fbpx

360° Ќе ја „пусти“ ли Пустец пак Македонија

360° Ќе ја „пусти“ ли Пустец пак Македонија

Видео  материјалот е првично емитуван на 28 ноември 2016 година во емисијата „360 степени“ на Алсат-М и и е објавен на YouTube каналот на „360 степени“.

 

360° Ќе ја „пусти“ ли Пустец пак Македонија
Watch the video

Видео  материјалот е првично емитуван на 28 ноември 2016 година во емисијата „360 степени“ на Алсат-М и и е објавен на YouTube каналот на „360 степени“.