fbpx

Саботажа сезона 3 бр. 25

Саботажа сезона 3 бр. 25

„Еманципирана Саботажа“, емитувана на 26 декември 2016 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ во 22,30.

 

Саботажа сезона 3 бр. 25
Watch the video

„Еманципирана Саботажа“, емитувана на 26 декември 2016 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ во 22,30.