fbpx

Паљото: Живејте го денешниот ден

Паљото: Живејте го денешниот ден

Бодибилдерот Зоран Лазаровски или како што го знаат битолчани Паљото, можеби не стана граданачалник на Битола, но затоа остана верен на љубовта кон теговите, здравиот начин на живот и постојаната мантра „Живеј го денот“.

 

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии

Паљото: Живејте го денешниот ден
Watch the video

Бодибилдерот Зоран Лазаровски или како што го знаат битолчани Паљото, можеби не стана граданачалник на Битола, но затоа остана верен на љубовта кон теговите, здравиот начин на живот и постојаната мантра „Живеј го денот“.

 

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии