fbpx

Со спорт до рутина која помага во пандемија

Со спорт до рутина која помага во пандемија

Базените се единствените затворени спортски објекти што работат во моментов и кадешто може безбедно да се спортува, вели маратонскиот пливач Евгениј Поп Ацев. Тој два пати дневно, наутро и попладне, плива за да ја одржи формата за следните натпревари. Апелира да се спортува за го одржиме физичкото и менталното здравје.

 

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии

Со спорт до рутина која помага во пандемија
Watch the video

Базените се единствените затворени спортски објекти што работат во моментов и кадешто може безбедно да се спортува, вели маратонскиот пливач Евгениј Поп Ацев. Тој два пати дневно, наутро и попладне, плива за да ја одржи формата за следните натпревари. Апелира да се спортува за го одржиме физичкото и менталното здравје.

 

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии