fbpx

Мој термин - 13.02.2017

Мој термин - 13.02.2017

Тема: Екологија: Ќе ги решиме ли проблемите со загадувањето во Македонија? Гостин: Јован Мазгански, член на „Екоскоп“

 

Мој термин - 13.02.2017
Watch the video

Тема: Екологија: Ќе ги решиме ли проблемите со загадувањето во Македонија? Гостин: Јован Мазгански, член на „Екоскоп“