fbpx

Емисија 360 степени сезона 3 бр. 39

Емисија 360 степени сезона 3 бр. 39

Емисијата 360 степени е првично емитувана на 24 февруари 2017 година (петок) на телевизијата Алсат-М и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

 

Емисија 360 степени сезона 3 бр. 39
Watch the video

Емисијата 360 степени е првично емитувана на 24 февруари 2017 година (петок) на телевизијата Алсат-М и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.