fbpx

„Стрижена“ Саботажа

„Стрижена“ Саботажа

„Стрижена“ Саботажа, е првично емитувана на 21 април 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

„Стрижена“ Саботажа
Watch the video

„Стрижена“ Саботажа, е првично емитувана на 21 април 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.