fbpx

Кој фрла отров низ Македонија од кој страдаат домашните миленици и преставува опасност и за децата?

Кој фрла отров низ Македонија од кој страдаат домашните миленици и преставува опасност и за децата?

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Кој фрла отров низ Македонија од кој страдаат домашните миленици и преставува опасност и за децата?
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.