fbpx

360˚ Војната никогаш не е опција

360˚ Војната никогаш не е опција

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

360˚ Војната никогаш не е опција
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.