fbpx

Бомбите ја објаснуваат полициската реакција на крвавото насилство во Собранието

Бомбите ја објаснуваат полициската реакција на крвавото насилство во Собранието

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Бомбите ја објаснуваат полициската реакција на крвавото насилство во Собранието
Watch the video

Бомбите ја објаснуваат полициската реакција на крвавото насилство во Собранието

kopce1

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.