fbpx

360˚ Валандово и Богданци се мобилизираат против рудникот за бакар Казандол

360˚ Валандово и Богданци се мобилизираат против рудникот за бакар Казандол

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

 

360˚ Валандово и Богданци се мобилизираат против рудникот за бакар Казандол
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.