fbpx

Најдобриот македонски млад научник работи на проект за вештачка интелигенција за кинеска компанија

Најдобриот македонски млад научник работи на проект за вештачка интелигенција за кинеска компанија

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Најдобриот македонски млад научник работи на проект за вештачка интелигенција за кинеска компанија
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.