fbpx

„Провокација“ Саботажа

„Провокација“ Саботажа

„Провокација“ Саботажа, е првично емитувана на 19 мај 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

„Провокација“ Саботажа
Watch the video

„Провокација“ Саботажа, е првично емитувана на 19 мај 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.