fbpx

Кои се очекувањата на граѓаните од новата влада а кои ветувањата од новото мнозинство?

Кои се очекувањата на граѓаните од новата влада а кои ветувањата од новото мнозинство?

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Кои се очекувањата на граѓаните од новата влада а кои ветувањата од новото мнозинство?
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.