fbpx

Што стои позади трендот на намалување на големината на рибите дозволени за улов во последните години

Што стои позади трендот на намалување на големината на рибите дозволени за улов во последните години

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Што стои позади трендот на намалување на големината на рибите дозволени за улов во последните години
Watch the video

Што стои позади трендот на намалување на големината на рибите дозволени за улов во последните години

kopce1

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.