fbpx

„Глупава“ Саботажа

„Глупава“ Саботажа

„Глупава“ Саботажа е првично емитувана на 02 јуни 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

„Глупава“ Саботажа
Watch the video

„Глупава“ Саботажа е првично емитувана на 02 јуни 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.