fbpx

Македонија чека нов успех - младата фудбалска репрезентација и фановите се пакуваат за ЕП во Полска

Македонија чека нов успех - младата фудбалска репрезентација и фановите се пакуваат за ЕП во Полска

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Македонија чека нов успех - младата фудбалска репрезентација и фановите се пакуваат за ЕП во Полска
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.