fbpx

„Неврзана“ Саботажа

„Неврзана“ Саботажа

„Неврзана“ Саботажа, е првично емитувана на 16 јуни 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

„Неврзана“ Саботажа
Watch the video

„Неврзана“ Саботажа, е првично емитувана на 16 јуни 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.