fbpx

„Утринска“ Саботажа

„Утринска“ Саботажа

„Утринска“ Саботажа, е првично емитувана на 19 јуни 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

„Утринска“ Саботажа
Watch the video

„Утринска“ Саботажа, е првично емитувана на 19 јуни 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.