fbpx

Практичната настава - проформа. Како со неспособна работна сила ќе се развива економијата?

Практичната настава - проформа. Како со неспособна работна сила ќе се развива економијата?

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Практичната настава - проформа. Како со неспособна работна сила ќе се развива економијата?
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.