fbpx

Сторија за хирургот и поранешен министер за здравство, Владо Димов - 11 години поминати во егзил!

Сторија за хирургот и поранешен министер за здравство, Владо Димов - 11 години поминати во егзил!

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Сторија за хирургот и поранешен министер за здравство, Владо Димов - 11 години поминати во егзил!
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.