fbpx

Дали тие што не живеат во Македонија треба да гласаат на локални избори?

Дали тие што не живеат во Македонија треба да гласаат на локални избори?

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Дали тие што не живеат во Македонија треба да гласаат на локални избори?
Watch the video

Дали тие што не живеат во Македонија треба да гласаат на локални избори?

kopce1

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.