fbpx

Бетон и барок - Скопје, град без зеленило

Бетон и барок - Скопје, град без зеленило

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Бетон и барок - Скопје, град без зеленило
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.