fbpx

Нефункционалниот систем за управување со отпад ја претвора Македонија во една голема депонија

Нефункционалниот систем за управување со отпад ја претвора Македонија во една голема депонија

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Нефункционалниот систем за управување со отпад ја претвора Македонија во една голема депонија
Watch the video

Нефункционалниот систем за управување со отпад ја претвора Македонија во една голема депонија

kopce1

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.