fbpx

Половина од македонските граѓани очекуваат членство во ЕУ до 2025. Реалност или само желба?

Половина од македонските граѓани очекуваат членство во ЕУ до 2025. Реалност или само желба?

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Половина од македонските граѓани очекуваат членство во ЕУ до 2025. Реалност или само желба?
Watch the video

Половина од македонските граѓани очекуваат членство во ЕУ до 2025. Реалност или само желба?

kopce1

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.