fbpx

Во пресрет на денот на белиот стап - дали сме хумано општество само на хартија?

Во пресрет на денот на белиот стап - дали сме хумано општество само на хартија?

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Во пресрет на денот на белиот стап - дали сме хумано општество само на хартија?
Watch the video

Во пресрет на денот на белиот стап - дали сме хумано општество само на хартија?

kopce1

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.