fbpx

Како помина изборниот ден во Тетово - Арифи и Касами одат во вториот круг

Како помина изборниот ден во Тетово - Арифи и Касами одат во вториот круг

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Како помина изборниот ден во Тетово - Арифи и Касами одат во вториот круг
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.