fbpx

Миликије Халими од СДСМ стана првата жена градоначалник на Арачиново

Миликије Халими од СДСМ стана првата жена градоначалник на Арачиново

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Миликије Халими од СДСМ стана првата жена градоначалник на Арачиново
Watch the video

Миликије Халими од СДСМ стана првата жена градоначалник на Арачиново

kopce1

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.