fbpx

„Засолена“ Саботажа

„Засолена“ Саботажа

„Засолена“ Саботажа, емитувана на 23 октомври 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

„Засолена“ Саботажа
Watch the video

„Засолена“ Саботажа, емитувана на 23 октомври 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.