fbpx

„Оладена“ Саботажа

„Оладена“ Саботажа

„Оладена“ Саботажа, емитувана на 03 ноември 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

„Оладена“ Саботажа
Watch the video

„Оладена“ Саботажа, емитувана на 03 ноември 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.