fbpx

УНЕСКО – последната одбрана на Охрид?!

УНЕСКО – последната одбрана на Охрид?!

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

УНЕСКО – последната одбрана на Охрид?!
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.