fbpx

„Песја“ Саботажа

„Песја“ Саботажа

„Песја“ Саботажа, е првично емитувана на 13 ноември 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

„Песја“ Саботажа
Watch the video

„Песја“ Саботажа, е првично емитувана на 13 ноември 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.