fbpx

Битка со институциите наместо со болеста

Битка со институциите наместо со болеста

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Битка со институциите наместо со болеста
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.