fbpx

„Есперанто“ Саботажа

„Есперанто“ Саботажа

„Есперанто“ Саботажа, е првично емитувана на 17 ноември 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

„Есперанто“ Саботажа
Watch the video

„Есперанто“ Саботажа, е првично емитувана на 17 ноември 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.