fbpx

„Луле“ Саботажа

„Луле“ Саботажа

„Луле“ Саботажа, е првично емитувана на 24 ноември 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

„Луле“ Саботажа
Watch the video

„Луле“ Саботажа, е првично емитувана на 24 ноември 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.