fbpx

Груевски најави оставка и бара амнестија за 27 април - како ќе реагира власта?

Груевски најави оставка и бара амнестија за 27 април - како ќе реагира власта?

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Груевски најави оставка и бара амнестија за 27 април - како ќе реагира власта?
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.