fbpx

„Нaмачкана“ Саботажа

„Нaмачкана“ Саботажа

„Нaмачкана“ Саботажа, е првично емитувана на 08 декември 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

„Нaмачкана“ Саботажа
Watch the video

„Нaмачкана“ Саботажа, е првично емитувана на 08 декември 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.