fbpx

Унапредување по заслуги или по некое ново „тефтерче“?

Унапредување по заслуги или по некое ново „тефтерче“?

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Унапредување по заслуги или по некое ново „тефтерче“?
Watch the video

Унапредување по заслуги или по некое ново „тефтерче“?

kopce1

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.