fbpx

Настава во невозможни услови, а мал буџет за изградба на нови или санација на постоечки училишта

Настава во невозможни услови, а мал буџет за изградба на нови или санација на постоечки училишта

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.

Настава во невозможни услови, а мал буџет за изградба на нови или санација на постоечки училишта
Watch the video

Видеото е изработено како дел од емисијата 360 степени.

Погледни и #Прашај.