fbpx

„Малерозна“ Саботажа

„Малерозна“ Саботажа

„Малерозна“ Саботажа, емитувана на 18 декември 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

„Малерозна“ Саботажа
Watch the video

„Малерозна“ Саботажа, емитувана на 18 декември 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.